Детальний розбір спецодягу від True Gear

Детальний огляд

Це означає, що у будь-якої речі є маленькі, які видаються несуттєвими, елементи, котрі насправді мають важливий сенс.

Сьогодні розповімо, за допомогою яких непомітних дрібниць True Gear робить вашу роботу зручнішою і безпечнішою.

Петлі. Вони нашиті на наші комбінезони, куртки, штанини. Монтажники і слюсарі не стомлюються висловлювати їм «подяку!». Потрібно швидко звільнити руки – інструмент в петлю засунув і готово!

Вставки на колінах. Щоб штани не стиралися і не розтягувалися міхуром в місці згину, ми підсилюємо та підкріплюємо тканини. Так штани і виглядають естетично, і слугують довше.

Світлоповертальні елементи – незамінна, часом життєво необхідна річ. Особливо для моряків, працівників дорожнього господарства та ЖКГ. Блікери в 6 разів збільшують дистанцію, з якою водій може розгледіти пішохода або працівника на шляху. Рекомендуємо не забувати про це, навіть коли ви не в спецодязі, а в «цивільному».

Манжети. По-перше, у нашої уніформи є спеціальні вставки-гумки на манжетах рукавів або штанин. Вони щільно прилягають до тіла, не дають зачепитися одягом і поранитися. А ще під них не потрапляють бризки і не продуває вітер. По-друге, на куртках ми використовуємо приховані манжети. Виготовлені з еластичної трикотажної тканини, вони дозволяють комфортно працювати хоч у заметіль, хоч у буран.

Стяжки. Якщо вже ми заговорили про роботу в морозну погоду, то згадаємо і про регульовані стяжки на каптурі і на талії. Ми продумали все, щоб вам не було зимно.

Продовжувати можна довго, адже ми використовуємо спеціальні армовані нитки, подвійні шви і якісні «блискавки», які витримають і лід, і полум’я, якщо знадобиться. А наступного разу розповімо про кишені в одязі True Gear.

Якщо хочете детальніше ознайомитися з нашими моделями і деталями на них, переходьте за посиланням в шапці профілю на наш сайт.